Gospod profesor je nova slovenska Voyo originalna serija, ki je že na voljo za ogled naročnikom storitve Voyo.

Gospod profesor
(Foto: zajem zaslona / Facebook zgodba Voyo Slovenija)

Gre za serijo z najvišjim proračunom v Sloveniji doslej. Za snemanje je bilo potrebno več kot 60 dni, sodelovalo je več kot 500 nastopajočih, zanj pa so pripravili kar 1500 kombinacij oblačil. V seriji je kar nekaj ljubezenskih prizorov, komičnih trenutkov, napetosti, drame in akcije.

Trenutno je na Voyo za ogled na voljo 5 epizod. Marsikdo izmed vas se sprašuje, če je s tem serija končana.

1. sezona še ni končana. Novih 5 epizod na Voyo prihaja 8. februarja. Kakšno pa bo nadaljevanje po tem datumu – ali bo sledilo še 5 epizod v 1. sezoni ali bo na sporedu 2. sezona ali bo serija s tem zaključena -vse to zaenkrat še ostaja skrivnost, ki pa bo najverjetneje razkrita že kmalu.

Zgodba

Gimnazijski profesor kemije in fizike Samo Demšar je izjemen pedagog in vedno na strani dijakov. Osebnostno je večni mladenič in po duši tudi sam še vedno najstnik, zato s tako lahkoto razume svoje učence. Se pa velikokrat znajde v težavah, tudi zaradi tega, ker je ženskam vsaj tako všeč, kot so one njemu. Sprva je videti, da bo izjema nova profesorica na gimnaziji, privlačna slovenistka Klavdija Jaklič, ki z velikim veseljem sodeluje pri Samovem reševanju najrazličnejših zagat, s katerimi se soočajo odraščajoči dijaki.

Osrednja igralska zasedba v seriji Gospod profesor je sledeča:
Jure Henigman – Samo Demšar
Tina Vrbnjak – Klavdija Jaklič
Gojmir Lešnjak – Gojc – ravnatelj Nikolič
Saša Pavček – Olga Bohorič
Branko Jordan – Igor Mahkovec
Gašper Jarni – Željko Žele Rojc
Damjana Černe – Irena Spuk.

Deli članek