V Sloveniji se je število torrent strani, ki ponujajo večinoma ilegalno vsebino preko protokola P2P v zadnjih letih precej zmanjšalo. Enako velja tudi v tujini – razlogov je več: od zakonodaje, ki prepoveduje tovrstno početje do sVOD storitev (Netflix, HBO Go, itd.), ki za slabih 10 evrov mesečno ponujajo veliko količino filmov in serij za ogled na različnih napravah.

Bittorrent

V tem prispevku se bomo osredotočili zgolj na slovenske torrent strani, ki ponujajo izmenjavo datotek preko protokola P2P (po domače torrente). Teh je še vedno nekaj, ampak je na večini strani zelo malo aktivnih uporabnikov kot tudi torrentov. Spodnje torrent strani ponujajo mešane torrente (torej filmi, serije, glasba, aplikacije itd.).

Če potrebujete povabilo za katerokoli torrent stran (slovensko ali tujo) vam svetujemo, da se oglasite na našemDiscord serverjuIn povprašate ostale.

Infire.si

Gre za spletno stran, ki je po izgledu in funkcijah podobna spletni strani Partis.si. Registriranih je preko 90.000 uporabnikov in naloženih več kot 7000 torrentov. Registracije so odprte.

Pojdi na Infire.si

Partis.pro

Registriranih je 1.500 uporabnikov, naloženih pa preko 900 torrentov. Gre za prenovljeno ekipo, ki je spletno stran vzpostavila v začetku leta 2024.

Pojdi na Partis.pro

Prenašajte torrente brez skrbi preko VPN povezave

Naj vam nihče ne sledi, ko brskate po spletu ali prenašate torrente. Odločite se za Surfshark VPN, samo za naše bralce pa je na voljo prav posebna ponudba.Več informacij o promocijski ponudbi tukaj!

Mojblink.si

Spletna stran je zaprtega tipa kar pomeni, da boste za registracijo potrebovali povabilo od nekoga, ki je na strani že registriran. Registriranih je 27.000+ uporabnikov, naloženih pa 20.000+ torrentov.

Pojdi na Mojblink.si

Mojblink.org

Gre za predhodno torrent stran, ki je bila na domeni Mojblink.com, kasneje so se preimenovali v Torrent.si, zdaj pa so Mojblink.org. Registracije so odprte za vse. Registriranih je nekaj čez 100.000 uporabnikov, naloženih pa 24.000+ torrentov.

Pojdi na Mojblink.org

Videoteka.org

Imajo odprte registracije. Registriranih je 7.000+ uporabnikov, naloženih je 2.000+ torrentov.

Pojdi na Videoteka.org

Candy-on.si

Imajo odprte registracije. Podatka o številu registriranih uporabnikih in naloženih torrentih nismo našli.

Pojdi na Candy-on.si

Sloshare.eu

Imajo odprte registracije. Registriranih je 2.000+ uporabnikov in naloženih 6.000+ torrentov.

Pojdi na Sloshare.eu

Tornado.si

Imajo odprte registracije. Registriranih je 800+ uporabnikov in naloženih več kot 300 torrentov.

Pojdi na Tornado.si

Če smo pozabili dodati še kakšno slovensko torrent stran, nam to sporočite na info@portal100.si in jo bomo dodali na seznam. Zadnja posodobitev: 17.12.2022.

Deli članek