Gospod profesor je nova slovenska Voyo originalna serija, ki je že na voljo za ogled naročnikom storitve Voyo.

Gospod profesor
(Foto: Voyo Slovenija)

Gre za serijo z najvišjim proračunom v Sloveniji doslej. Za snemanje je bilo potrebno več kot 60 dni, sodelovalo je več kot 500 nastopajočih, zanj pa so pripravili kar 1500 kombinacij oblačil. V seriji je kar nekaj ljubezenskih prizorov, komičnih trenutkov, napetosti, drame in akcije.

Zgodba:

Gimnazijski profesor kemije in fizike Samo Demšar je izjemen pedagog in vedno na strani dijakov. Osebnostno je večni mladenič in po duši tudi sam še vedno najstnik, zato s tako lahkoto razume svoje učence. Se pa velikokrat znajde v težavah, tudi zaradi tega, ker je ženskam vsaj tako všeč, kot so one njemu. Sprva je videti, da bo izjema nova profesorica na gimnaziji, privlačna slovenistka Klavdija Jaklič, ki z velikim veseljem sodeluje pri Samovem reševanju najrazličnejših zagat, s katerimi se soočajo odraščajoči dijaki.

Osrednja igralska zasedba v seriji Gospod profesor je sledeča:
Jure Henigman – Samo Demšar
Tina Vrbnjak – Klavdija Jaklič
Gojmir Lešnjak – Gojc – ravnatelj Nikolič
Saša Pavček – Olga Bohorič
Branko Jordan – Igor Mahkovec
Gašper Jarni – Željko Žele Rojc
Damjana Černe – Irena Spuk.

V vlogi dijakov pa nastopajo: Maks Dakskobler, Lovro Žunič, Tine Ugrin, Leon Pučnik, Ivan Vastl, Lea Ćumurdžić, Vesna Ponorac, Klara Kuk, Lina Akif, Andre Droga, Kaja Petrovič, Ronja Matijevec Jerman, Mila Fürst, Liam Cimperman, Domen Blatnik, Matija Brodnik, Matej Zemljič, Lara Fortuna, Bojan Cvjetićanin in Mak Tepšič.

Deli članek