Druga sezona serije Sekirca v med se bo na Pop tv pričela predvajati v ponedeljek, 17. januarja 2022 ob 20. uri.

Sekirca v med
(Foto: Pop TV)

Prva sezona serije Sekirca v med se je na Pop TV zaključila 20.12.2021, tako boste vsi neučakani predvajanje druge sezone dočakali v manj kot mesecu dni.

Prva sezona je obsegala 75 epizod, podobno število pa lahko pričakujemo tudi v drugi sezoni. Kdaj bo serija dostopna na storitvi Voyo še ni znano, lahko le sklepamo, da bo vsaka nova epizoda dodana en dan pred predvajanjem na televiziji.

Zgodba 2. sezone serije Sekirca v med

Janko v 2. sezoni serije Sekirca v med po pripombi predsednika države, ki jo je dal bolj v šali kot zares, dobi idejo da postane predsednik države. Če mu to ne bo uspelo, pa bo postal vsaj ljudski predsednik s svojim uradom. Tako kot od glavnega dobitka na loteriji, si od Jankove predsedniške kandidature marsikdo obeta koristi. Najbolj zanimivo vprašanje v prihajajoči 2. sezoni serije Sekirca v med pa bo, kaj se bo zgodilo z Jankovim zakonom z Majdo.

Glavni igralci v seriji Sekirca v med so: Mojca Funkl, Jožef Ropoša, Mila Peršin, Lea Cok, Luka Bokšan, Jožica Avbelj, Barbara Medvešček, Matevž Müller in Vojko Belšak. V posameznih epizodah pa se jim pridružijo tudi drugi igralci.

Deli članek