Voyo je storitev videa na zahtevo, kjer je za ogled na voljo več kot 10.000 filmov in serij. Naročnina na Voyo znaša 7 € na mesec.

A1 Slovenija

Vsi, ki ste naročniki pri operaterju A1 Slovenija na enega izmed paketov A1 Net+TV S, M in L pa imate od danes naprej Voyo aktiviran in vključen v paket brezplačno, to velja za obstoječe kot tudi nove naročnike. Novi naročniki pri A1 Slovenija pa dobijo še 50% popusta na naročniški paket Net+TV za prvo leto.

Paketi A1 Net+TV z internetnimi hitrostmi do kar 350 Mb/s so na voljo v treh različicah. Osnovni paket Net+TV S odslej prvo leto za 14,99 € ponuja več kot 110 televizijskih programov, paket A1 Net+TV M nudi več kot 190 televizijskih programov po promocijski ceni 17,49 €, paket A1 Net+TV L pa več kot 240 televizijskih kanalov z brezplačno vključenim 7-dnevnim časovnim zamikom po ceni 22,49 € na mesec.

Vsebine na Voyo lahko brezplačno gledate preko A1 Xplore TV ali na vašem računalniku, na mobilnem telefonu ali na tablici z nameščeno aplikacijo Voyo. Vse, kar morate storiti je, da svoj Voyo profil povežete z uporabniškim računom Moj A1, slednje storite na spletni strani Voyo.si, pod nastavitvami izberete možnost “Naročnina” in nato “TV operater”, kjer se vpišete s svojimi podatki za Moj A1.

Deli članek