Res, da smo že 7. januarja, ampak bolj pozno kot nikoli. Vsem skupaj želim srečno, zdravo in uspešno leto 2022.

Portal100.si

Najprej bi se rad vsem zahvalil za obisk spletne strani Portal100.si, saj so številke obiskov zelo visoke – bistveno višje, kot sem sam pričakoval. Še naprej se bom trudil, da bodo objavljeni prispevki zanimivi in ddrugačni, kot jih berete v drugih medijih. Zahvala pa gre tudi vsem “soustvarjalcem” portala, saj brez njih nebi bili prispevki tako popolni.

Kaj pa naprej?

Še celo leto je pred nami, tako da bo zelo pestro. Moj namen je spletno stran še dodatno nadgraditi z ekskluzivnimi intervjuji (teh bo letos bistveno več kot lansko leto), ekskluzivnimi prispevki, video in avdio vsebinami itd. Sklenjenih imam že nekaj dogovorov za objavljanje ekskluzivnih prispevkov, tako da gre portal v pravo smer.

Ena izmed novosti, ki jo želim implementirati v prispevke je avdio branje. To pomeni, da bo vsak prispevek prebral računalniški glas, če poenostavim. Nekateri ste že opazili, da je bilo v nekaj prispevkih lansko leto na voljo poslušanje le-teh. Glas je bil sicer zelo dober, je pa preveč napak v naglašanju, zato zaenkrat to storitev ukinjam, ko pa bo glas izboljšan, pa avdio poslušanje takoj vrnem nazaj.

V februarju prihaja članstvo

Tako, kot se lahko naročite na posamezne vsebine v ostalih Slovenskih medijih, bo nekaj podobnega tudi tukaj. Ker se želim s pisanjem prispevkov ukvarjati na dolgi rok in spletno stran izboljševati, s februarjem 2022 uvajam članstvo.

S članstvom boste imeli ekskluziven dostop do intervjujev in do vsebin, ki bodo bralcem dostopne samo na Portal100.si. Teh pa bo letos kar nekaj.

Vendar brez skrbi. Velika večina prispevkov bo še vedno vsem dostopnih tako kot do zdaj.

Do take poteze je prišlo iz sledečega razloga: Morate razumeti, da je za pripravo intervjuja kar nekaj dela. Hkrati pa je za daljše prispevke potrebno tudi precej več časa za pripravo. V prihodnosti pa si želim, da Portal100.si postane moja glavna dejavnost. Več o članstvu si lahko preberete na povezavi:
Postani član
in v splošnih pogojih poslovanja. Zaklenjeni bodo tudi že objavljeni intervjuji iz lanskega leta. pssst.: morda pa se za člane še kaj pripravlja na skrivaj 🙂

Registracije bodo možne od 1. februarja 2022 dalje.

Kot že rečeno, vsem skupaj želim vse dobro v letu 2022 in se beremo še naprej! In ne pozabite se naročiti na prejemanje e-novic, ki se pošiljajo vsak ponedeljek!
Miha Srebrnjak z ekipo

Deli članek