Glasovanje za osebnost Primorske, ki ga organizirajo osrednji mediji iz Primorske (Primorske novice, Primorski dnevnik, Televizija Koper, Radio Koper in Radio Trst A), poteka tudi letos, in sicer od 4. do 11. januarja 2022.

Igor Miljavec

Med 10 kandidati, ki so jih izbrali Primorski mediji, lahko glasujete za osebnost, ki je s svojimi dejanji in besedami najbolj zaznamovala leto 2021. Med njimi je tudi predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica Igor Miljavec.

Ker na Portalu100.si posvečamo približno 30% vsebine slepim in slabovidnim, mu tudi mi izrekamo vso podporo in hkrati pozivamo vse bralce, da si vzamete minuto časa in oddate glas.

Več o predsedniku MDSS Nova Gorica:

Mesto predsednika Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica je Igor Miljavec prevzel pred dvajsetimi leti in od takrat društvo nenehno raste, se razvija in širi svoje delovanje. Zagotavlja strokovno in drugo pomoč tako slepim in slabovidnim kot tudi ostalim ranljivim skupinam. Prepoznavni znak društva so programi rehabilitacije za ljudi z okvaro vida in njihove svojce v domačem okolju. Za člane pripravlja odmevne dobrodelne in športno-rekreativne akcije. Vključujejo se v številne projekte na državni in lokalni ravni, še posebej velja izpostaviti spodbujanje podjetništva in poklicnega izobraževanja za ranljive skupine. Vseskozi pa v društvu namenjajo veliko pozornost odpravljanju grajenih ovir ter dostopanju do informacij in storitev v mestnem in podeželskem okolju. Vse to s svojo energijo in z neomajno vztrajnostjo povezuje predsednik Igor.

Navodila za glasovanje:

Glasujete lahko enkrat na dan na več načinov:

S SMS sporočilom na številko 031 636 999, v sporočilu vpišete ime in priimek kandidata (v tem primeru Igor Miljavec).

Preko elektronskih naslovov:
osebnostprimorske@rtvslo.si
osebnost@rai.it

Ali pa preko spletne strani natej povezavi.

Osebnost Primorske bralci, poslušalci in gledalci Primorskih medijev izbirajo že vse od leta 2005, lansko leto je to mesto pripadlo zdravnici Nevenki Mlinar. Razglasitev rezultatov za osebnost Primorske 2021 pa bo v četrtek, 13. januarja.

Deli članek