Kot smo že poročali, je spletna stran Partis.si nazaj. Zaenkrat vse funkcije še niso na voljo, saj je stran še v beta načinu, tista glavna funkcija (prenašanje torrentov) pa že deluje.

Partis

Partis z novo podobo pridobiva tudi nove funkcije. Ena od večjih sprememb je VIP članstvo, ki bo uporabnikom prineslo različne ugodnosti. Kot so zapisali na spletni strani, za pridobitev VIP članstva ne bo potrebna neposredna donacija. VIP članstvo se deli na več VIP statusov, z napredovanjem v višji status pridobite boljše ugodnosti.

“V času naše odsotnosti smo prenavljali in pripravljali nov sistem delovanja našega spletnega portala, ki bi omogočil nam in vam najboljše možnosti za delovanje in prenašanje torrentov. Veliko dela in truda pa je še potrebnega, da vam lahko zagotovimo kar se da najboljšo uporabniško izkušnjo. V prihodnosti se bomo še bolj trudili in razvijali našo skupnost. Skupina si prizadeva, da bo spletni portal varen in delujoč, brez prekinitev. S tem namenom uvajamo Partis VIP MEMBERSHIP. Uporaba storitev ponudnikov video vsebin kot so Netflix, Voyo in HBO je plačljiva, saj njihovi stroški niso samo s serverji, pač pa tudi z razvijalci vsebin in spletnega portala. Ker se je zgodilo ravno to, da kvaliteta prostovoljnega dela ni enaka plačljivemu delu, smo poiskali stabilno profesionalno rešitev za naše uporabnike. Vseeno pa ne želimo, da bi uporabniki plačevali vzdrževanje sistema, hitre uploade torrentov, delo osebja in podobno iz lastnega žepa, zato smo našli rešitev.”

V višji VIP status s pridobljenimi točkami

Več točk kot imate, boljše ugodnosti imate na spletni strani Partis, kot npr. takojšen prenos torrentov, saj ta ne bo več na voljo vsem. Če boste torrent s statusom VIP Gold prenesli takoj, boste morali v primeru nižjega VIP ali User oziroma Power user statusa počakati določen čas. Prav tako imate z višjim VIP statusom prednost pri prenašanju torrentov, ne glede na to, koliko je odjemalcev, saj vas sistem obravnava prednostno.

Nič več neposrednih donacij

Če ste za pridobitev VIP statusa morali v preteklosti donirati iz lastnega žepa, so z novo različico ubrali drugačno pot. Po novem bodo donacije zbirali z uporabo donatorske platforme podjetja Kovanček Group d.d..

“Nova platforma omogoča brezplačno doniranje in hkrati tudi optimizacijo stroškov v vašem gospodinjstvu. Delovali bomo na način, DONIRAJ in PREJMI. Poleg VIP statusa si boste lahko zmanjšali stroške na 8 področjih: energetika, voda, telekomunikacije, mobilna telefonija, bančništvo, zavarovalništvo, ogrevanje in finalne nadgradnje vašega doma v pametno hišo.”

Trenutno lahko pridobite VIP članstvo in točke na 3 načine, to je z doniranjem dohodnine, z menjavo dopolnilnega zavarovanja in s pomočjo vaših prijateljev in znancev, ki uporabijo vašo PROMO kodo.

Deli članek