Za hribom je nova slovenska Voyo original serija, gledalcem pa bo za ogled dostopna jutri, 18.11.2021.

Za hribom
(foto: zahribom.si)

Serijo Za hribom so postavili v idilično majhno vasico Za hribom na Dolenjskem. Gledalci bodo tako poleg zabavnih prigod junakov lahko uživali ob pogledu na čudovito pokrajino.

Koliko delov bo obsegala serija še ni znano. Prav tako pa še niso razkrili, če bodo vsi deli za ogled na voljo naenkrat ali jih bodo dodajali postopoma (kot npr. vsak dan 1 nov del). To bomo videli jutri.

Osrednja igralska zasedba v seriji Za hribom je sledeča:

Jernej Kuntner, Karin Komljanec, Tina Potočnik, Barbara Vidovič, Gašper Markun, Rok Kunaver, Robert Korošec, Ivo Ban, Franci Kek, Saša Aleksandar Rajaković, Saša Klančnik in Jernej Čampelj.

Na svoji spletni strani zahribom.si so se takole predstavili gledalcem:
“Na čelu vasi je naš ambiciozni župan Karel, ki je obenem tudi strasten ribič. Zato imamo 1 ribnik. Podžupanja je Erika, bodoča žena od Đurota, ki ima alfo, ki “leti ku sneta skira”. Na pičiče pa orehovčk pridete v gostilno od Tereze, ki prav, da “voda še za u šuln nej dobra.”. Nimamo svojga dohtarja, imamo pa veterinarsko ambulanto. Za tiste, k hodjo h maš, mamo kulturni dom. Cerku še čakamo. Ne gre tu taku na hitru, pulahku.”

Smeha zagotovo ne bo manjkalo!

Deli članek