Če ste v zadnjih treh dnevih poskusili obiskati spletno stran Partis.si, ste naleteli na sporočilo “Stran trenutno ni dosegljiva, nadgradnja je v teku..”

Partis

Kaj se bo zgodilo, ko bo stran ponovno dosegljiva še ni jasno, morda pa bodo objavili končno verzijo portala. Sicer pa je spletna stran po požaru, ki je meseca marca zajel strežnike podjetja OVHCloud v franciji delovala v okrnjeni obliki, saj so se v osebju odločili, da bodo pripravili čisto novo spletno stran. Tako je bilo v poletnem času mogoče zgolj prenašati torrente.

Objavljena delujoča različica Partis.si v3.0.1 beta

Na naslovu https://v3.partis.si/ lahko dostopate do tretje (beta) različice portala Partis.si. Kot je mogoče razbrati iz obvestila, bo to najverjetneje končna različica portala, ko bodo dodane vse funkcionalnosti in odpravljene napake.

“Pozdravljeni,

dobrodošli na beta različici Partis.si!

Temelji portala so postavljeni čisto iz nule, kar pomeni, da smo zdaj lahko boljši, hitrejši in imamo večje kapacitete obiska. Včeraj smo dosegli več kot pol milijona povezav in stran se ni sesula. Ha! 🙂

Beta različica portala pomeni, da ima stran še napake, katere dnevno odpravljamo, zraven pa razvijamo še manjkajoče funkcije (klepet, forum,…). Zato vas prosimo za malo potrpljenja, če boste naleteli na funkcije, ki še ne delujejo dobro. Veseli bomo, če nam napake portala tudi sporočite na beta@partis.si

OPOZORILO: VSEM uporabnikom smo dodelili 500 GB uploada. Odstranili smo tudi vse bane in opozorila. Enjoy! 🙂”

Deli članek