Pero Martič, slovenski youtuber, v svojih prenosih v živo (live streamih) poleg tega, da igra računalniške igre, gosti tudi različne bolj ali manj znane osebnosti.

Gregor Čeglaj
(Foto: Screenshot Youtube)

Prejšnji teden je bil njegov gost Gregor Čeglaj, znan bolj pod vzdevkom sanjski moški, za katerega so se ženske borile spomladi. Začetek oddajanja v živo je potekal brez posebnosti, v Martičevem stilu sta se zabavala in pogovarjala o vsem mogočem.

V drugem delu prenosa v živo je bila na sporedu igra Sanjski moški rafala. Gregor Čeglaj je ocenjeval ženske od 1 do 10. Med ženskami, ki jih je ocenjeval so bila tista iz sanjskega moškega, kot tudi nekatere znane slovenke.

Po končanem prenosu v živo pa je na družabnih omrežjih završalo. Ker je pri posameznih ženskah Gregor uporabil tudi neprimerne besede, posnetek pa je dosegel omenjene osebe, ki jih je ocenjeval, so se le-te tudi odzvale nazaj. Prenos v živo je bil iz Martičevega Youtube kanala zaradi prijave izbrisan, ga je pa na Youtube ponovno naložil MrJani0951. Celoten posnetek si lahko ogledate spodaj.

Anjo Širovnik je ocenil s trojko, dodal pa je še “Na tej slikici je trojka, v živo pa ne bom komentiral”. Za Rebeko Dremelj pa je dejal “mal kobila, a ful simpatična”

Na svojem Instagramu je Gregor kasneje pojasnil, da je človek, ki je brez dlake na jeziku in vedno iskren, kar Slovenija očitno ne zna sprejeti in obenem poudaril, da je vsaka ženska ne glede na težo “lepa in vredna”, in da ni želel nikogar užaliti. Povedal je tudi, da je le komentiral, kaj je njemu osebno všeč, in da bi svoje mnenje tem ženskam povedal tudi v obraz. “Ker se vsi zavedamo, da moje mnenje ni vredno nič. Če prideš v nek tak podkast, gre za neko zajebancijo. To nima nobene vrednosti, to je kar neki. Ne vem, zakaj bi se kdorkoli od jih počutil slabo zaradi tega, ker je moje mnenje vredno nič”.

Če je Gregor Čeglaj res uporabil preveč neprimernih besed, to presodite sami. Gregorju pa so v bran stopili Pero Martič, Ksenija Kranjec in Laura Beranič., posnetek je bil prav tako objavljen na Instagramu.

Gregor pa je bil danes gost na Radiu 1. Po nekaj dnevnem predahu je očitno nekoliko spremenil svoje mnenje, saj je povedal sledeče:
“Sem kreten, ker sem to rekel, in se zavedam, da to ni bilo lepo. Res mi je žal, še enkrat bi se iskreno opravičil vsem puncam, od prve do zadnje. Jaz sem bil vedno na njihovi strani, za vsako mislim, da je kraljica, in z njimi sem tudi tako ravnal. Verjamem, da je vsak človek lep, še posebej znotraj. Verjamem, da vsak človek naredi kdaj napake, in jaz sem jo naredil. Nisem slab človek, nisem škodoželjen, nikoli v življenju nisem na tak način ocenjeval ljudi. Ne bom iskal izgovorov, zakaj sem to naredil, sem pa se opravičil in naredil bom marsikaj, da popravim to.”.

Deli članek