Druga sezona Ja, Chef! je že dostopna na Voyo za ogled. Tako kot v prvi sezoni, je tudi v drugi deset epizod.

Ja, Chef
(Foto: Facebook / Voyo Slovenija)

Ja, Chef! je humoristična kuharska serija iz “Voyo original”, ki je – že po napisanem sodeč – dostopna naročnikom storitve Voyo. Prva sezona je bila med gledalci zelo priljubljena, saj je dosegla več kot milijon ogledov.

Glavno vlogo v seriji ima Jurij Zrnec, ki igra chefa Bohinca. Ostali igralci pa so še: Katarina Čas, Domen Valič, Klemen Janežič, Tjaša Železnik, Bojan Emeršič, Jernej Kogovšek, Viktorija Bencik,, Matej Puc, Luka Cimprič, Mario Ćulibrk, Liza Praprotnik, Tina Vrbnjak in Faketa Salihbegović Avdagić.

Za Youtube kanal Voyo Slovenija je Jurij Zrnec odgovoril na 24 vprašanj, ki so povezana s serijo Ja, Chef!. Takole so zapisali:

“Z Jurijem smo se sprehodili po prizorišču snemanja, vmes malce zmotili vajo igralcev in pozdravili statiste, ki so čakali na začetek snemanja. Med sprehodom po restavraciji je Jurij odgovoril na 24 vprašanj in nam zaupal, kakšen kuhar je, koga bi izbral, če bi moral izbirati med Katarino Čas in Klemnom Janežičem, ob vsem tem pa je postregel tudi z imitacijami svojih soigralcev. Več v videu. “

Deli članek