Telekom Slovenije je vsem naročnikom z oktobrom 2021 brezplačno povečal količino prenosa podatkov v mobilnih naročniških paketih Naj.

Telekom Slovenije

Vsi paketi Naj po novem vključujejo neomejeno komunikacijo v Sloveniji in med gostovanjem v območju EU/EEA (minute in SMS/MMS), razlikujejo se po količini prenosa podatkov, ki je na voljo v Sloveniji in med gostovanjem v EU/EEA.

V paketu Naj 5G je po novem na voljo 800 GB prenosa podatkov v Sloveniji. Najvišja hitrost, ki jo lahko dosežemo je 450/100 Mbit/sv omrežju 5G ali 4G. V paketu Naj A je na voljo 10 GB prenosa podatkov v Sloveniji s hitrostjo do 150/50 Mbit/s.

V paketu Naj B je na voljo 200 GB, v paketu C pa 500 GB prenosa podatkov v Sloveniji, v obeh paketih je najvišja hitrost do 150/50Mbit/s.

Telekom Slovenije se lahko pohvali z največjo pokritostjo z mobilnim omrežjem 5G, ta trenutno znaša kar 34% (šteje se pokritost prebivalstva). Da so takšno odločitev za povečanje količin uvedli tudi pri telekomu je bilo samo še vprašanje časa, saj sta enako storila A1 Slovenija in Telemach.

Deli članek