Pri A1 Slovenija lahko od zdaj naprej na obroke kupite tudi mobilni telefon, vezava pa ni več potrebna.

A1 Slovenija

A1 Slovenija ima do svojih naročnikov nekoliko drugačen pristop. Če smo pri drugih operaterjih primorani skleniti vezavo za določen čas (ponavadi je to 24 mesecev), pri A1 Slovenija nudijo mobilne in fiksne pakete brez vezave. Enako pa od tega tedna velja tudi za nekatere mobilne telefone, saj jih lahko kupimo na obroke, vezava pa ni pogoj. Če se pri operaterju z nakupom mobilnega telefona vežemo za 24 mesecev, je cena mobilnega telefona nekoliko ugodnejša, vendar če želimo vezavo prekiniti pred iztekom le-te, je strošek prekinitve kar visok.

V njihovi spletni trgovini, ki so jo poimenovali Nakupovalnica, je trenutno na voljo 11 mobilnih telefonov, ki jih je možno kupiti na obroke brez vezave. Na voljo je 6-mesečno, 12-mesečno in 24-mesečno obročno odplačevanje brez obresti. Ponudbo mobilnih telefonov na obroke brez vezave pa bodo v prihodnje še razširili.

Mobilni telefoni, ki so trenutno na voljo v Nakupovalnici:

Zoot iPhone 8 space gray, Zoot iPhone 8 silver, Zoot iPhone 8 gold, Zoot iPhone Xs Space Grey, OnePlus 9 128 GB Arctic Sky, Samsung Galaxy S20 FE 2021 blue , Samsung Galaxy S21 Ultra 256gb black, Samsung Galaxy S21 128gb silver, Samsung Galaxy A12 (2021) Black, iPhone 12 64GB Green, iPhone 12 Pro 256GB Graphite

Deli članek