V tem tednu je A1 Slovenija predstavil novo ponudbo mobilnih naročniških paketov z imenom Mio. Paketi Mio vključujejo neomejene pogovore in SMS/MMS-e v Sloveniji ter med gostovanjem v EU/EEA in neomejen prenos podatkov v Sloveniji.

A1 Slovenija

Na voljo so trije naročniški paketi Mio.

V čem se razlikujejo, če imajo vsi paketi neomejene minut, SMS/MMS in prenosa podatkov?

Pri minutah in SMS/MMS sporočilih ni nobene razlike. Paketi se razlikujejo v količini prenosa podatkov, ki je na voljo ob polni hitrosti v omrežju 4G/5G.

Paket MiniMio za 11,99 € vključuje 10 GB prenosa podatkov ob polni hitrosti, paket MidiMio za 16,99 € vključuje 100 GB prenosa podatkov ob polni hitrosti in paket MaksiMio za 22,99 € vključuje 500 GB prenosa podatkov ob polni hitrosti. Ob prekoračitvi količine prenosa podatkov, ki je določena v posameznem paketu se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1Mbit/s, nadaljnja uporaba pa nima omejitev.

V kolikor želite, si lahko v paketu MidiMio za dodatnih 5 € na mesec zakupite dodatno sim kartico za souporabo prenosa podatkov (npr. na tablici, v modemu…), v paketu MaksiMio pa lahko zakupite do 2 sim kartici.

V paketih MidiMio in MaksiMio si lahko brezplačno vklopite tudi eno izmed opcij: HBO Go, Deezer ali Voyo. Brezplačno lahko eno izmed storitev uporabljate – v paketu MidiMio 6 mesecev in v paketu MaksiMio 24 mesecev.

Deli članek