Paketi za mlade pri slovenskih operaterjih se očitno vračajo nazaj. Najprej je A1 Slovenija ponudil paket A1 Vajb z neomejenimi pogovori, sporočili in 200 GB prenosa podatkov za 15,99 € na mesec ter opcijo Deezer za 2 leti brezplačne uporabe, zdaj pa A1 Vajb dobiva novo konkurenco – Paket SUPR, ki ga ponuja Telekom Slovenije.

Telekom Slovenije logo

Paket SUPR je na voljo vsem med 15. in 31. letom starosti, naročnina pa znaša 16 € na mesec. Naročnik prejme neomejeno minut pogovorov in sporočil SMS/MMS v Sloveniji in med gostovanjem v območju EU/EEA. V Sloveniji ima naročnik na voljo od 100 GB prenosa podatkov (v območju EU/EEA pa 8,74 GB).

Vsak mesec naročnik v Sloveniji brezplačno prejme dodaten 1 GB prenosa podatkov vse do dopolnjenega 31. leta starosti. Ko naročnik dopolni 31 let, lahko paket obdrži kot tudi pridobljene gigabajte s tem, da plačuje 3 € mesečno več. Z opcijo vikend ali dan pa si lahko naročnik aktivira neomejen prenos podatkov za 1 €.

Opcija dan aktivira neomejen prenos podatkov za 24 ur, opcija vikend pa vključuje neomejen prenos podatkov od petka, od 17. ure do ponedeljka do 4. ure zjutraj.

V tem mesecu pa bodo zaživeli tudi tako-imenovani “Gigaspoti”. Le-ti se bodo nahajali na različnih lokacijah po Sloveniji, naročnik pa si bo tako brezplačno pridobil dodatne gigabajte za vedno.

Deli članek