Eden izmed najbolj priljubljenih resničnostnih šovov v Sloveniji – Sanjski moški se je zaključil. Gregor Čeglaj je zadnjo vrtnico namenil tekmovalki Anji Širovnik, vendar se je po pisanju ostalih medijev njuna ljubezenska pot hitro zaključila.

Tomi Gomilšek
(Foto: Facebook/Tomi Gomilšek)

Na Youtubu pa se je 4. Julija pojavila parodija z naslovom Sanjski moški. V Rap izvedbi je dogajanje v šovu povzel Ptujčan Tomi Gomilšek, kot je zapisano v opisu pod posnetkom, je to njegov prvi šov, ki si ga je s prijatelji ogledal v celoti, zato je dobil idejo, da posname pesem in povzame celotno dogajanje v šovu.

Posnetek je dosegel že preko 28.000 ogledov. Poslušajte parodijo!

“Prvi resničnostni show, katerega sem s prijatelji pogledal v celoti. Pogledal pa sem tudi vse ponovitve, in sicer s svojo babico, ki se je za ogled showa pred TV ekranom namensko uredila in lepo oblekla, kajti mislila je, da sanjski moški opazuje tudi njo. Včasih sva skupaj za punce navijala, kot da spremljava dirko Formule 1. Ob tem navdušenju, se mi je porodila ideja, da tudi sam povzamem nekaj najbolj “slastnih” trenutkov iz oddaje in naredim parodijo na ta meni najbolj zanimiv show.
P.S.: “Video NI norčevanje iz deklet, Gregorja ali samega showa, temveč je namenjen samo in zgolj za zabavo gledalcem.” je zapisal v opisu Tomi.

Deli članek