A1 Slovenija je uvedel plačilo aplikacij v trgovini Google Play na mesečnem računu za mobilne storitve. Lansko leto so plačevanje aplikacij na mesečnem računu za mobilne storitve ponudili uporabnikom Applovih telefonov, zdaj pa ste na vrsto prišli še vsi, ki imate Android.

A1 Slovenija

Kaj vse je možno plačati na mesečnem računu za mobilne storitve v Trgovini Google Play?

“Od zdaj naprej lahko svoje najljubše aplikacije, igre, filme, glasbo, e-knjige, aplikacije iz trgovine Google Play, plačujete prek A1 mesečnega računa za mobilne storitve.” so zapisali na spletni strani A1 Slovenija.

Kako opraviti nakup v trgovini Google play in plačati preko mesečnega računa za mobilne storitve?

  1. Odprite trgovino Google Play,
  2. Izberite aplikacijo, ki jo želite kupiti,
  3. Pri izbiri plačilnega sredstva izberite “Dodaj obračunavanje operaterja A1 Slovenija”,
  4. Vnesite svoje podatke,
  5. Potrdite nakup,
  6. Vnesite geslo za vaš Google račun.

Če ste do zdaj v trgovini Google Play plačevali s plačilno ali kreditno kartico in bi želeli spremeniti plačilno metodo na mesečni račun za mobilne storitve, v trgovini Google Play kliknete zgoraj desno na ikono za svoj uporabniški račun in v meniju izberete možnost Plačila in naročnine, kjer spremenite želen način plačila.

Pri plačilu v trgovini Google Play preko mesečnega računa za mobilne storitve A1 Slovenija ne zaračuna nobene dodatne provizije.

Telekom Slovenije je svojim naročnikom plačevanje aplikacij v trgovini Google Play preko mesečnega računa ponudil že leta 2017, A1 Slovenija pa je trenutno edini operater, ki podpira plačevanje aplikacij preko mesečnega računa v obeh trgovinah (Apple store in Google Play).

Deli članek