Po tem, ko je podjetje OnePlus uspešno prodrlo na tržišče s svojimi telefoni, se zdaj podajajo tudi na tržišče pametnih ur. Prvo uro, ki v prodajo prihaja 30. aprila, v predprodaji pa jo je mogoče naročiti že zdaj, so poimenovali OnePlus Watch.

OnePlus Watch

Ura ima nameščen operacijski sistem RTOS, štiri gigabajtov prostora (dva gigabajta za uporabo), en gigabajt rama, baterija s podporo za hitro polnjenje Warp Charge (ura se napolni v 30 minutah in lahko zdrži do enega tedna), velikost ure pa je 46mm.

Tu je še podpora za merjenje krvnega tlaka, povezava z GPS, z mobilno aplikacijo OnePlus Health pa boste lahko spremljali vse svoje aktivnosti na enem mestu.

Če radi poslušate glasbo – ni problema, ura ima podporo tudi za to. Ko boste zaplavali v vodi, pa vam ure ni potrebno vzeti iz roke – z njo lahko plavate in se potapljate do 50 metrov globoko. Odporna je tudi proti prahu – ima zaščito IPX 68.

Kaj pa cena?

Za uro boste morali odšteti 159 €. Če primerjamo funkcionalnosti vseh ostalih ur, ki so na trgu, je cena zelo ugodna. Naročiti jo je mogoče na uradni spletni strani podjetja OnePlus.

Deli članek